El SENdÈRIA

SENdÈRIA és una paraula inventada que podria significar “dèria pels senders” o “posar seny o senderi a la gestió dels camins”, però és el nom d’un butlletí digital gratuït que publica, des del 2014, la Secretaria Tècnica de la Taula de Camins de l’Alt Pirineu i AranCom a noticiari, el SENdÈRIA serveix d’altaveu de la tasca d’aquest grup de treball adscrit a l’IDAPA que actua com a òrgan consultiu i participatiu en matèria de camins.

Es tracta d’un butlletí breu (que fins al 2020 es va publicar en format pdf) amb continguts relacionats amb el món dels camins i les activitats que en fan ús com el senderisme o el cicloturisme. Les seccions del SENdÈRIA són: 

Voleu rebre el SENdÈRIA? Perfils de destinataris
El butlletí arriba actualment a més de 600 destinataris. Si us interessa subscriure-us-hi, sol·liciteu-ho de manera gratuïta a través d’aquest formulari i el rebreu, cada mes, al vostre correu electrònic. Entre els subscriptors actuals tenim:

  • Professionals de l’àmbit dels camins i del senderisme (tècnics, guies, consultors, etc.)
  • Agents turístics prescriptors (oficines de turisme, allotjaments, parcs naturals, etc.)
  • Afeccionats a l’excursionisme

Els altres SENdÈRIA (Twitter, Instagram i Facebook)

A  Twitter hi tenim el perfil @SenderiaPirineu, a Instagram el perfil @SenderiaPirineu i a Facebook hi tenim la pàgina @SENdÈRIA

En aquests perfils hi trobareu algunes de les novetats que ja llegiu al butlletí però amb la possibilitat de dir-hi la vostra i generar debat. També seguim l’actualitat del món dels camins, especialment a l’Alt Pirineu i Aran.

Una iniciativa de:

Scroll to Top