SECCIÓ: NOTICIES

D’aquí a un mes, la VI edició dels Festivals de Senderisme dels Pirineus

Encara falta embastar algunes coses, però els tretze esdeveniments que conformen la sisena edició dels Festivals de Senderisme dels Pirineus ja tenen data i van tancant els programes. Obrirà el Festival Camina el Berguedà (14-16 de maig) i baixarà el teló el Vall de Boí Trek Festival (9-12 d’octubre), després de gairebé cinc mesos d’activitats i sense que es produeixi cap coincidència temporal.

A destacar les quatre noves incorporacions: el Festival Camina Pirineus Alt Urgell; el Senderi, Festival de Senderisme de Sort, la Vall d’Àssua i el Batlliu i el Festival de Senderisme del Solsonès, a banda del Summit Val d’Aran Festival, una derivada del ja veterà festival aranès, però exclusiu per a les cames més exigents.

Com sempre, les rutes guiades i amb diferents nivells de dificultat s’acompanyaran dels tasts de producte local, de les visites al patrimoni cultural, de presentacions i d’altres sorpreses encara no desvetllables. Només cal creuar els dits i esperar que les pandèmies, les onades i altres inconveniències siguin més respectuoses que l’any passat…

Scroll to Top