SECCIÓ: NOTICIES

El camí de Sant Jaume Aran-Pirineus, a punt

Ja fa un any llarg que vàrem informar de l’inici dels treballs de creació d’aquesta variant del camí de Sant Jaume, un sender històric que parteix de Sant Bertran de Cominges, a l’Alta Garona, i passa pel Port de Viella, Vilaller, Obarra, Roda d’Isàbena, Graus i Berbegal, on s’uneix al brancall del camí que ve de la Catalunya central.

Després d’un període en el que s’han fet tasques de condicionament i de senyalització de tot el recorregut, que consta de 14 etapes i 246,5 km, aquest 8 de juny ha tingut lloc a Bonansa (Ribagorça) la presentació del projecte i especialment dels materials de promoció i dinamització del producte, com ara la Credencial del Peregrí, i també dels serveis d’allotjament de tot el seu trajecte. Tot plegat es podrà consultar en aquest web (clic).

L’acte, que també ha permès fer un tast del camí entre Noals i Bonança, ha comptat amb representants de totes les administracions que participen en la iniciativa:  la Communauté de Communes Pyrénées Haut Garonnaises, el Conselh Generau  d’Aran, el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça i la Diputación Provincial de Huesca.

Scroll to Top