SECCIÓ: NOTICIES

El SENdÈRIA emprèn un nou camí digital

Després de 76 números, i d’un recorregut de més de 7 anys, el butlletí SENdÈRIA es reinventa. Inicia una nova etapa amb un nou format 100% digital i una pàgina web pròpia que li donarà més entitat i diversos avantatges. Malgrat aquests canvis, manté l’essència de sempre, incloses les seccions i continguts habituals.

La nova pàgina www.sompirineu.cat/senderia adopta el format de revista digital i substituirà el format pdf amb què s’ha editat el butlletí fins ara. Cada mes, com es ve fent des de l’any 2014, la pàgina d’inici d’aquest web recollirà els nous continguts de cadascuna de les sis seccions: una fotografia de portada acompanyada d’una frase caminera, un tast de l’actualitat relacionada amb el món dels camins —en forma de notícies breus—, un article d’opinió d’una veu reconeguda, una recomanació de ruta a peu o en bicicleta explicada en primera persona, una ressenya literària d’un llibre que parla de camins o del fet de caminar, i una pàgina web destacada en aquest àmbit.

Amb el salt al format plenament digital, el butlletí es beneficia de nombrosos avantatges: es podran cercar i recuperar tots els articles anteriors per a cadascuna de les seccions —que els editors aniran publicant, progressivament, en les properes setmanes—, la lectura s’adaptarà als diversos suports possibles (web, mòbil, tauleta, etc.) i la recollida i gestió de les subscripcions serà més senzilla.

De fet, els més de 500 subscriptors del butlletí —que s’espera que augmentin amb aquest pas endavant— seguiran rebent, cada mes, el butlletí a la seva bústia de correu, si bé amb un format també renovat.

Els editors del butlletí estem molt il·lusionats amb aquest nou camí digital i esperem que els subscriptors/es i lectors/es ens acompanyeu a recorre’l amb el mateix suport de sempre.

Scroll to Top