SECCIÓ: NOTICIES

Estiu, activitats a dojo

Amb el bon temps, van aflorant pel territori, activitats força interessants relacionades amb els camins, siguin de caràcter formatiu o de caire més festiu i impulsades pel sector públic o per la iniciativa privada, a l’abast de tot tipus de públics.

Un parell d’exemples del Pallars Sobirà per il·lustrar-ho: el Parc Natural de l’Alt Pirineu, en col·laboració amb el Museu de Camins, organitza un curs de formació en construcció de murs de pedra (clic). És, aquest, un clàssic que es repeteix cada any amb alta participació. Enguany, el 19 i 20 de juny a Llagunes. Uns dies més tard, el dia 25, la llibreria NaturaLlibres d’Alins proposa la seva enèsima activitat (no para!), que consisteix en una caminada guiada fins al Pla de Nequa on es presentarà el llibre d’Ivet Eroles Dones al marge. Bruixes i altres històries d’estigma i oblit (clac).

Són només dues mostres entre centenars. I una excusa per dir-vos que si esteu ben atents a les agendes dels ens locals, a les xarxes socials, a les informacions de les oficines de turisme o, fins i tot, al boca-orella podreu accedir a propostes que, a vegades de manera inesperada, us faran viure una experiència fantàstica.

Scroll to Top